Előfizetői tartalom

Új irodaházat adott át a Váci Corner fejlesztője

Portfolio
A HB Reavis Csoport június végén Prágában átadta a nemrég bejelentett budapesti projekthez (Váci Corner Offices) igen hasonló paraméterekkel rendelkező River Garden irodaházat. A közel 18 ezer négyzetméter bérbe adható irodaterülettel és 800 négyzetméternyi üzlethelyiségekkel rendelkező épület gyakorlatilag már az átadáskor megtelt bérlővel. A projekt folytatásaként felépülő River Garden II és III épületek átadása a budapesti fejlesztéshez hasonlóan 2014 első felére várható.

A Prága nyugati részén, a Moldva partján elhelyezkedő Rohanské nábøe¾i (River Gardens) irodakörzet ma a cseh főváros egyik legdinamikusabban fejlődő új üzleti negyede. "A kelet-közép-európai régió többi nagyvárosához hasonlóan Prágában is jelentősen romlott a piaci környezet az elmúlt évek során, emiatt visszaestek az irodaberuházások is. Meggyőződésünk ugyanakkor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés