Előfizetői tartalom

Olcsó szállásokkal vonzzák a turistákat

Portfolio
Szobafoglaltságban jól teljesített áprilisban Budapest, de a magas szállodai kihasználtság ellenére az átlag szobaárakat tekintve a 28. helyen végzett a vizsgált 31 város közül - derül ki a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) a nemzetközi és hazai szállodaipar 2012. január-áprilisi teljesítményéről szóló értékeléséből, írja az MTI.

A turisztikai piackutatással foglalkozó STR Global társaság legfrissebb felmérése alapján készített elemzés szerint áprilisban a szobafoglaltság szempontjából Budapest a 15. helyet szerezte meg 70,2 százalékkal. A szövetség szerint emellett feltűnő, hogy a magas szállodai kihasználtság ellenére az áprilisban elért 63,2 euró nettó átlag szobaár csak a 28., és a 44,3 euró...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés