Előfizetői tartalom

Üres plázából alakítják ki az új kormányhivatalt

Portfolio
Tatabányán a kormányhivatal törzshivatalát és szakigazgatási szerveit az Omega Pláza néven ismert, üresen álló 14 ezer négyzetméteres bevásárlóközpontba költöztetik - jelentette be Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter és Czunyiné Bertalan Judit, a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, írja az MTI.

Az épületet várhatóan 2013 közepén adják át. "Az országban először Tatabányán tudjuk megvalósítani azt a tervet, hogy egy épületben egyesítjük a szétaprózódott intézményi struktúrát - mondta Navracsics Tibor. - Az állampolgárok számára ügyfélbarát környezet alakítunk ki, ahol mindent egyszerre el lehet intézni a lehető legrövidebb idő alatt. Ez az átalakítás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés