Előfizetői tartalom

Fejlesztések a törökszentmiklósi ipari parkban

Portfolio
A törökszentmiklósi ipari parkban egymilliárd forint értékben fejlesztéseket hajtottak végre: az eddig hasznosítatlan területek közművesítése mellett egy könnyűszerkezetes üzemcsarnokkal, inkubátorházzal, valamint egy több mint 1000 méter hosszú iparvágánnyal gyarapodott az ipari terület. A komplex fejlesztés megvalósítását szolgáló projekt az Új Széchenyi Terv forrásából 50 százalékos mértékű támogatást kapott, írja az MTI.

A törökszentmiklósi projekt esetében az egymilliárd forintos költség egyik felét uniós pénzekből biztosították, másik felét önerőből a település önkormányzata tette hozzá. Juhász Enikő polgármester bejelentette: az új ipari csarnokban júniustól egy százhúsz megváltozott munkaképességű embert foglalkoztató vállalkozás kezdi meg a tevékenységét. A 3180 négyzetméteres...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés