Előfizetői tartalom

New Yorkban erősít a magyar divatcég

Portfolio
Alig egy hete került napvilágra, hogy a PortfoLion által kezelt OTP Kockázati Tőkealap I. 1,6 millió dollárnyi forintot fektet az egyik legismertebb magyar divatcégbe, a Nanushkába. E mellé pedig további 1 millió dolláros tulajdonosi kölcsönkeretet is biztosítanak. A Portfolio.hu arra kereste a választ, hogy mire is elegendő jelenleg ez a pénz?

Az 1,6 millió dollárral az új cégben csak kisebbségi tulajdonosként megjelenő PortfoLion befektetési igazgatója, Detrekői László kérdésünkre elmondta, "A befektetett összeg alapvetően három területre koncentrálódok. Részben a működéssel kapcsolatos kiadásokra, részben a forgó eszköz igényre, valamint a sales és marketing kiadásokra fordítjuk a forrásainkat." A tervek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés