Előfizetői tartalom

Miért Lengyelországba megy a tőke?

Portfolio
Miért Lengyelország a legnépszerűbb, legdrágább ingatlanpiac Közép-Európában? A kérdés egyre gyakrabban mer ül fel, hiszen a nemzetközi tőke szakadatlanul ömlik az országba és a legtöbb nemzetközileg is aktív ingatlanfejlesztő és befektető Lengyelországot tartja az első számú célpontjának. Sőt, a legnagyobb magyar ingatlanfejlesztők is egyre aktívabbak a lengyel piacon. Mi a siker titka? Az egyik legnagyobb német ingatlanfejlesztő, az IVG elemzése erre a kérdésre keresi a választ. Összefoglaltuk, az IVG tanulmánya miben látja a lengyel ingatlansztori titkát.

Nagy gazdaság, nagy városok Egyértelműen közhelynek számít, de tény, hogy Lengyelország egy nagy piac, az Európai Unió hatodik legnagyobb népességű országa. Ami talán még ennél is fontosabb, hogy a népesség 61 százaléka városokban él. Ez azt jelenti, hogy Lengyelországban a fővároson kívül több nagy népességű várost is találunk, Varsó mellett 6 olyan város van...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés