Előfizetői tartalom

Kínai turistákat hozna Európába Demján

Portfolio
A Demján-csoport többségi tulajdonába kerül az Atlasz World Travel Kft. Mint Demján Sándor elmondta, a most tulajdonába került vállalkozás immár 10 éve együttműködik Kína legnagyobb turisztikai holdingjával, a China International Travel Service (CITS) céggel, amellyel ugyanakkor most közös vállalatot is létrehoznak - írja a Napi Gazdaság.

A tájékoztatón elhangzott, az Európa 6 országában 8 vállalatot működtető CITS tavalyi árbevétele elérte a 2 milliárd eurót - legnagyobb utaztatói poziciói mellett Kína szerte Duty Free jogokkal bír, emellett az építőiparban is érdekelt - az utazási szolgáltatásokból az idén 130 millió euró bevételt remél a cég. A kínai fél 2015-ig évente 50 ezer kínai régiónkba...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés