Előfizetői tartalom

Lehet alkudozni a bankokkal - Üzlet még az ingatlan?

Portfolio
Tényleg aktívabbak lettek a bankok ingatlanfinanszírozásban? Miért éri meg B-kategóriás irodaházakat vásárolni Budapesten? Hogyan lehet 10 százalékos hozamot elérni ingatlanban? Az Appeninn Holding Nyrt. jövőbeli terveiről, az ingatlanbefektetési piac hazai helyzetéről és a bankokkal való alkudozásról Székely Gáborral, a cég igazgatótanácsának elnökével beszélgettünk.

Portfolio.hu: Az Appeninn elérte az egyik korábban kitűzött célját és bekerült a részvénye a BUX indexbe. Mik a további terveik? Milyen akvizíciókat terveznek a jövőben? Székely Gábor: Mi azon az úton járunk, amit két éve elterveztünk, és ennek az egyik fontos momentuma volt, hogy bekerültünk először az A kategóriába, majd a BUX indexbe. Ez azért is volt fontos a számunkra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés