Előfizetői tartalom

Rekord teljesítmény az ipari ingatlan piacon

Portfolio
A teljes kereslet elérte a 16,3 millió nm-t, ami 59%-kal előzte meg a 10 éves európai átlagkeresletet, derül ki a Jones Lang LaSalle piackutatásából. Amellett, hogy továbbra is Németország a piacvezető a teljes európai kereslet 31 százalékával, Lengyelországban és Oroszországban tapasztalható igen élénk kereslet bővülés. Magyarországon ugyan nem volt jelentős növekedés az ipari ingatlanok piacán, ám az előző év teljesítményét azért sikerült túlszárnyalni.

Az európai logisztikai piacon az 5000 nm-nél nagyobb (az Egyesült Királyság esetében 10.000 nm-nél nagyobb) ingatlanok bérbeadási volumene 16,3 millió nm volt 2011-ben, ami 12%-kal magasabb, mint 2010-ben volt és 59%-kal meghaladta a 10 éves átlagot. Erősebb bérlői aktivitást tapasztaltunk a legtöbb piacon, beleértve azokat az országokat is, amelyek esetében továbbra is gyenge...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés