Előfizetői tartalom

DTZ: Budapest fagyos piac

Portfolio
Európa több vonzó ingatlanbefektetési lehetőséget kínált a tavalyi év utolsó három hónapjában, mint az azt megelőző negyedévben; ez leginkább néhány nyugat-európai piac kiemelkedő teljesítményének köszönhető, állítja elemzésében a DTZ. Pozitív eredmény, hogy az európai piacok többsége a forró vagy a meleg kategóriában található, ugyanakkor nem lehet figyelmen kívül hagyni a gazdasági környezetet, ami a többi lehetőséghez képest felértékelheti az ingatlant, mint befektetési "terméket". A DTZ legújabb nemzetközi Fair Value Index elemzése Budapestet az ország bizonytalan gazdasági helyzete és a stagnáló piaci körülmények miatt a fagyos, kevésbé vonzó piacok közé sorolta.

A DTZ által készített Fair Value Index negyedévenként vizsgája, hogy mennyire vonzóak a különböző kereskedelmi ingatlanpiacok a befektetők számára, azaz mekkora az elérhető, becsült hozamuk. A legújabb elemzés szerint 2011. október-december időszakában az európai ingatlanpiacok magasabb jövedelmezőséggel kecsegtetik a befektetőket, mint a július-szeptember hónapokban. Az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés