Előfizetői tartalom

Mipim: egyre kevésbé szeretik a bankok az ingatlant

Portfolio
Milyen a magyar gazdaság, a magyar ingatlanpiac megítélése? Miért egyre passzívabbak a nagy európai ingatlanfinanszírozó bankok? Milyen hozamszinten vásárolnának Magyarországon ingatlant a nemzetközi befektetők? Többek között ezekre a kérdésekre kerestük a választ piaci szereplőkkel Cannes-ban, Európa első számú ingatlanpiaci eseményén. Tudósítás a Mipimről.

Bár a hivatalos számok szerint idén többen látogattak el a Mipimre, mint tavaly, a BNP Paribas Real Estate magyarországi vezetője azt tapasztalta, hogy Magyarországról egyre kevesebben döntenek a kiutazás mellett, ill. egyre kevesebb munkatársat küldenek ki a cégek. Csukás Csongor kérdésünkre elmondta, hogy a Mipimen sokszor kerül szóba Magyarország, sőt több esetben olyan szakemberek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés