Előfizetői tartalom

A bizalomra alapozzák a befektetési volumen növekedését

Portfolio
A Cushman & Wakefield ma megjelent, legfrissebb International Investment Atlas 2012 kutatása szerint a jelenlegi óvatos hozzáállás ellenére a világ legtöbb befektetési piacán erősebb második félévre számíthatunk az aktivitás 20 százalékos növekedésével, amit leginkább a bizalom és a befektetők illetve a bérlők kereslete idéz majd elő.

A Cushman & Wakefield 2011-hez képest kevés változással, 710-720 milliárd dollárral számol a volumen tekintetében, de ezen belül 20 százalékos növekedésre számítanak az első és a második félév között, melynek során a banki finanszírozások és az új tőke beáramlásának hatására történő keresletnövekedés és a növekvő befektetési kínálat miatt fellendül az aktivitás....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés