Előfizetői tartalom

A jövő luxusplázái Budapest belvárosában

Portfolio
Ugyan az ingatlanpiaci hírek mostanában nem az épülő és átadás előtt álló bevásárlóközpontoktól, luxus üzletsoroktól hangosak, azonban ha a jövőbe tekintünk, akkor több felsőkategóriás beruházás megvalósulásának sziluettjét is felfedezhetjük, hol erősebb, hol halványabb kivitelben. Három luxuspláza is várja Budapest belvárosában a megnyitást, avagy a megvalósítást.

VÁCI1 Kronológia sorrendben haladva a VÁCI1 projekt az első, amit mintegy öt évvel ezelőtt kezdett el fejleszteni az ORCO. A híradásokban azóta évről évre szerepel a projekt, és a végső megnyitásával kapcsolatban folyamatos találgatások övezik. Jó jel, és pozitív üzenet az üzletház jövőbeli bérlőinek, hogy 2011 végén megnyitott az épületben Magyarország első...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés