Előfizetői tartalom

Újra magyar lesz az év épülete? - Március 6-ig lehet szavazni

Portfolio
Épp a napokban lett az A38 hajó a világ legjobb bárjának megszavazva a Lonely Planet weboldalán, most itt az újabb nemzetközi megmérettetés egy hazai projekt számára. Az archdaily.com meghirdette az "Év épülete" versenyt, melynek industrial, vagyis ipari jellegű kategóriájában a Füleky Pincészet épületére is lehet szavazni.

Az építészeti honlap 14 kategóriában hirdette a 2011-es évben elkészült épületek versenyét, melynek 2010-es kiírásában a magyar Laposa Pincészet épülete nyerte el a legjobb ipari épületnek járó díjat. A szavazás egészen március 6-ig tart, és utána derül ki, hogy nyer-e az ország még egy rangos nemzetközi elismerést. A tokaji Füleky Winery, ahogy a honlapon is megtalálható...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés