Előfizetői tartalom

Volt ÁPV-s vezetőket gyanúsítanak a postaszékház eladása miatt

Portfolio
Két újabb személyt, az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő (ÁPV) Zrt. két volt vezetőjét is meggyanúsított a rendőrség a Magyar Posta székházának eladásával és az új székház bérlésével kapcsolatban. A Magyar Nemzet értesülései szerint az ÁPV-s vezetőket különösen jelentős hátrányt okozó hűtlen kezeléssel gyanúsítják.

A napilap cikke szerint ezzel már ötre nőtt a gyanúsítottak száma az ügyben, melyben tavaly februárban tett feljelentést Balsai István akkori fideszes képviselő, mai alkotmánybíró. A feljelentés szerint a Magyar Posta áron alul értékesítette a Krisztina körúti Postapalotát a Wallis Ingatlannak, míg az új székházat a Gateway Business Centerben a piaci bérleti díjnál magasabban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés