Előfizetői tartalom

Ki mentesülhet a plázastop alól? - Nincs válasz

Portfolio
Ma reggel publikálta a Nemzetgazdasági Minisztérium azt a kormányrendeletet, mely a plázastop alól adott kivételek feltételeit hivatott szabályozni. A rendeletből az ügyben kompetens Kereskedelmi Bizottság mérlegelési szempontjai egyáltalán nem derülnek ki, az leginkább csak a kérelem beadásának tartalmi elemeit határozza meg.

Mint korábban többször írtunk róla, az épített környezet alakításáról és védelméről szóló törvény módosítása értelmében 2014. december 31-ig korlátozzák a 300 nm feletti kereskedelmi építmények létesítését, illetve bővítését, amely korlátozás alól azonban a kereskedelemért felelős nemzetgazdasági miniszter felmentést adhat.Kapcsolódó cikkünk2011.12.12Plázastop:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés