Előfizetői tartalom

Elkezdtek fogyni a raktárhelyek

Portfolio
Az utolsó negyedév adatai alapján sikerült némi pozitív eredményt elérni az ipari ingatlanok piacán annak ellenére, hogy hosszasan elhúzódó téli álmot alszik a szektor. Az év végén egy új átadást is regisztráltak, a nettó abszorpció pozitív értéket mutat, a kihasználatlanság pedig elkezdett csökkenni. Közzétette a BIEF (Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fóruma) az ipari ingatlanpiac 2011 negyedik negyedéves statisztikáját.

2011 negyedik negyedévének végén a modern ipari ingatlanpiaci állomány Budapesten és környékén 1 807 207 nm volt. Az év első kilenc hónapjától eltérően október és december között egy új raktárépületet adtak át, a BILK "L" jelű 10 100 nm-es összterületű épülete készült el.2011 negyedik negyedévében az ipari ingatlanok iránti teljes kereslet 100 891 nm volt, ami megközelíti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés