Előfizetői tartalom

Rekord évet zárt a budapesti irodapiac

Portfolio
Valóban rekord évet zárt a budapesti irodapiac a bérbeadások tekintetében, ahogy azt korábban a Portfolio.hu meg is írta. A BRF jelentéséből kiderül, hogy az év végén megtörténtek a várt irodaépület átadások és a publikált számok alapján sikerült végre látványosan csökkenteni a kihasználatlansági mutatón, melynek elsősorban a stagnáló állomány és a bérleti piac rendkívüli rugalmassága lehetnek a legfőbb okai.

Kapcsolódó cikkünk2012.01.12Rekord év a budapesti irodapiacon - A legnagyobb üzletek listájaAz irodapiaci kínálat a negyedik negyedévben 71 225 négyzetméterrel bővült, ezzel 2011-es átadás 87 425 négyzetmétert tett ki, ami 49 százalékkal kevesebb, mint a 2010-es évben. Az új épületek a pesti alpiacok kínálatát növelték, átadásra került a pesti nem-központi alpiacon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés