Előfizetői tartalom

Csődbe ment a luxus gyorsétterem

Portfolio
Egy újabb nemzetközi lánc magyarországi története érhet véget: december végén 300 milliós tartozással csődvédelmet kért a német Nordsee gyorsétterem-hálózat magyarországi partnere. A Mafish Kft. által működtetett két étterem bezárt, a cég honlapja megszűnt, a telefont nem veszik fel. Bár nagy tervekkel érkezett, a lánc azóta veszteséges volt, hogy 2008-ban megnyitotta az első magyar éttermét a Westendben, írja az Index .

December 30-án csődvédelmet kért a Nordsee magyarországi franchise-jogait birtokló Mafish Kft. - derül ki az Opten cégtárának adataiból. A cég két magyarországi üzlete bezárt, és nem kizárt, hogy ezzel véget is ért a halas termékeket kínáló német gyorsétterem-hálózat itteni, néhány évig tartó története. A láncnak a kezdeti nagy tervek ellenére - öt év alatt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés