Előfizetői tartalom

Óriási ingatlanügylet a Goodman és az Amazon között

Portfolio
Két logisztikai központra szóló előbérleti szerződést írt alá a Goodman Csoport a világ egyik legnagyobb internetes kereskedőcégével, az Amazonnal. A Koblenzben és Pforzheimben felépülő létesítmények egyenként mintegy 110 ezer négyzetméternyi raktár- és irodaterületet foglalnak magukba. Ezekkel együtt négyre nő a 2011 során az Amazonnal kötött németországi ügyletek száma.

“Büszkék vagyunk arra, hogy az Amazon ismét mellettünk döntött. Igen jelentős eredmény, hogy egy éven belül ugyanazon bérlőnkkel négy, összesen 440 ezer négyzetméternyi fejlesztésre született előbérleti szerződés" - mondta Andreas Fleischer, a Goodman németországi igazgatója. “2011 során, Európa szerte összesen 1 032 000 négyzetméternyi területre kötöttünk megállapodásokat"...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés