Előfizetői tartalom

Demján az év ingatlanügyletéről és a "plázastopról"

Portfolio
A TriGranit Fejlesztési Zrt. és a Heitman European Property Partners IV (Hepp IV) ma bejelentette, hogy a HEPP IV 74%-os tulajdonrészt vásárolt a Millennium Városközpontban található négy irodaházban. A TriGranit által fejlesztett és üzemeltetett Millennium Tower I, II, III, valamint a H irodaépületben lévő mintegy 70 000 nm irodaterületet érintő befektetés, beleértve a banki finanszírozás oldalát, megközelítette a 45 milliárd forintot.

"A TriGranit 14 év alatt küzdötte fel magát az európai ingatlanos cégek elitjébe. Az amerikai befektető döntése megerősíti, hogy lehet és érdemes befektetni a magyar piacon. A cég még mindig többségi magyar tulajdonú és nem tervezzük, hogy nyílt vállalattá válljunk." - kommentálta az ügyletet Demján Sándor, a TriGranit Fejlesztési Zrt. elnöke.Kapcsolódó cikkünk2011.12.16Kiszivárgott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés