Előfizetői tartalom

Vannak jó kormányzati programok

Portfolio
Érdekes helyzet alakult ki a hazai építőiparban, hiszen most már 2007 óta folyamatosan romló statisztikákkal találkozni. Ezt mindenki érzi. Egyre kevesebb a projekt, egyre kevesebb a stabil megrendelő, egyre jobban ritkul a piac és most már tönkremennek nagy építőipari vállalkozások is, melyek több kisebb céget húztak magukkal.

Lehetőség azonban mindig van. Nem szerencséről, hanem tudásról és képességről beszélünk, ezt a képességet pedig a magyar építőipari cégeknek pedig meg kell tartania, meg kell őriznie, és koncentrálni kell a saját humán erőforrásra, csak így lehet előre menni. Csak az ipari szegmens az, ami új beruházást hoz, a többi szegmens tulajdonképpen leállt. Nincsenek új befektetések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés