Előfizetői tartalom

Az utolsó szögeket verik a hazai ingatlanpiac koporsójába

Portfolio
A mai Moody's általi leminősítés ténye sok szempontból sajnálatos Magyarország és a magyar ingatlanpiac számára, főleg azok után, hogy a hazai ingatlanpiacot a kormány sem éppen segíti az újabb intézkedéseivel, mint például a "plázastop" törvény. A befektetésre nem ajánlott, azaz spekulatív kategóriába sorolás ténye azonban, mind a lakáspiac, mind a kereskedelmi ingatlanok szempontjából okozhat komolyabb változásokat, annak ellenére, hogy a hazai ingatlanpiac már szinte annyira összement, hogy abba már lassan nem is lehet egy újabbat belerúgni.

Az ország megítélése folyamatosan romlik, a bizalom általános szintje zuhanórepülésben (legalábbis a külföldi befektetők szemében), a forint és a tőzsde árfolyamáról pedig már nem is beszélve. A hazai ingatlanpiac néhány szereplőjét kérdeztük meg arról, hogy véleményük szerint milyen hatásokkal lehet számolni a lakások, a hitelek, avagy a kereskedelmi ingatlanfejlesztések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés