Előfizetői tartalom

Hatalmas pofon a "plázastop" az építőiparnak

Portfolio
Négy szakmai szervezet aggasztónak tartja a "plázastopot" magában foglaló, a 2012. évi költségvetést megalapozó egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslatot, mivel az szerintük veszélyt hordoz a gazdaság növekedésére és a foglalkoztatásra nézve, mélyíti a hatodik éve recesszióban lévő építőipar és a kereskedelem válságát, valamint hátráltatja a belső fogyasztás növekedését, írja az MTI.

Kapcsolódó cikkünk2011.11.11Szeretnél Aldiban, Lidlben, Pennyben vásárolni? Nem fogsz!Az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK), a Magyar Bevásárlóközpontok Szövetsége (MBSZ), a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ) és az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) közös állásfoglalása szerint egy bevásárlóközpont átlagosan ezer...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés