Előfizetői tartalom

A budapesti hotelpiac sötét korszaka véget ért

Portfolio
Az idei év második és harmadik negyedévében lelassult a befektetési aktivitás a hotelpiacon az EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régióban, de az elkövetkező hat hónapban a legtöbb városban még várhatóan növekedni fog a befektetési kedv, derül ki a Jones Lang LaSalle Hotels legfrissebb elemzéséből, mely a befektetői hangulat változásait elemzi.

Mark Wynne-Smith, a Jones Lang LaSalle Hotels EMEA vezérigazgatója elmondta: “Az elmúlt hat hónapban bebizonyosodott, hogy a piaci mozgásban számos eltérés van. Az év eleje az egész régióban gazdasági fellendüléssel kecsegtetett erősödő befektetői bizalommal, ugyanakkor a második és harmadik negyedév a bizonytalanság erősödését és a széleskörű gazdasági lassulás növekvő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés