Előfizetői tartalom

Ki épít még plázát? (tudósítás a MAPIC-ról)

Csűrös Csanád, Cannes
Egyetértés van az ingatlanszektor nemzetközi szereplői között abban, hogy a jövőt illetően soha nem tapasztalt bizonytalanság uralkodik. Ez a bizonytalan környezet egyáltalán nem kedvez a kiskereskedelmi fejlesztéseknek, hiszen sem a finanaszírozó bankok, sem a kiskereskedelmi láncok nem vágnak bele könnyen egy új projektbe. A kiskereskedelemre fókuszáló kiállításon, a MAPIC-on egyértelműen a bizonytalanság határozza meg a hangulatot, miközben a fejlesztők a volatilis világgazdasági környezetben is stabil növekedést produkáló feltörekvő országok felé orientálódnak. Tudósítás Cannes-ból, a MAPIC-ról.

Európa legnagyobb kiskereskedelmi kiállításának egyik nyitóelőadásán Mario Moretti Polegato, az olasz Geox cipőkereskedelmi lánc tulajdonosa kifejtette, hogy a válságra nem lehet válasz a bezárkózás. A Geox elnöke elmondta, hogy cége a tavalyi évben mintegy 100 üzletet nyitott világszerte és további 100 üzlet megnyitását tervezik a következő időszakban. Polegato szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés