Előfizetői tartalom

Megbízhatunk az ingatlanok értékállóságában?

Portfolio
Hogyan lett a többségi magyar tulajdonban lévő TriGranit Közép- és Kelet-Európa legsikeresebb ingatlanos cége? Hol vannak még fejlesztési lehetőségek a régióban? Tényleg Lengyelország a térség abszolút favoritja? Török Árpáddal, a TriGranit vezérigazgatójával beszélgettünk. Török Árpád meghívott előadója lesz a november 8-án megrendezésre kerülő Portfolio.hu Property Investment Fórumnak.

Portfolio.hu: A cég a müncheni Expo Real kiállításon azzal az üzenettel jelent meg, hogy a cég legyőzte a válságot, a nehéz helyzet ellenére is sikeresen működik. Mit jelent a gyakorlatban az, hogy a TriGranit válságálló cég? Török Árpád: A válság ellenére a TriGranit az elmúlt években 500 ezer négyzetméternyi ingatlant fejlesztett a KKE-régióban, felépített...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés