Előfizetői tartalom

Épül az Árkád II - 2013-ban jöhet az átadás

Portfolio
Megkezdődtek a budapesti Árkád II. építési munkálatai. Az Örs vezér terén található Árkád első fázisa közel 10 éve nyitott meg. A fejlesztő német ECE Csoport szerint az Árkád I. és II. összekötésével Magyarország legnagyobb kereskedelmi területű bevásárlóközpontja jön létre. A legújabb fejlesztésekről, kiskereskedelmi trendekről többet is megtudhat a november 8-án megrendezésre kerülő Portfolio.hu Property Investment Fórumon.

Az Árkád II. az ECE közlése szerint 2013 tavaszán nyit majd meg. A két épületrész 68 000 nm összterületen több mint 200 üzlethelyiség és 1600 férőhelyes parkolóház kap majd helyet. Az Árkád II.-ben többek között az Interspar, a Hervis és a Deichmann nyit üzletet, míg az Árkád I.-ben többek közt a H&M is nagyobb területtel várja majd a vásárlókat.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés