Előfizetői tartalom

Több mint a fele megnyit a KÖKI Terminálnak

Portfolio
Ünnepélyesen átadták ma Budapest legújabb kereskedelmi-, üzlet-, szolgáltató- és intermodális központját a KÖKI terminált. A tömegközlekedés már birtokba vette az új elosztó központot, a vásárlók pedig holnaptól látogathatják az itt-ott még hiányos készültségi állapotban lévő üzleteket. Az érintett kerületek és a főváros képviselői mindenesetre örömmel nyugtázták a megnyitón, hogy az eddigi áldatlan helyzetből, most egy Európa felé mutató, színvonalas fejlesztés valósult meg, az utazó- és vásárlóközönség legnagyobb örömére.

Az üzletközpontban mintegy 60 000 négyzetméternyi kereskedelmi terület helyezkedik el, és László Márton, a KÖKI Terminál kereskedelmi és pénzügyi igazgatója szerint a kiadható terület mintegy 85%-a talált már bérlőre. Első benyomásunkat, miszerint sok üzlethelyiség tűnik még kiadatlannak, de legalábbis a bérlők által nem kialakítottnak az igazgató cáfolta, és elmondta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés