Előfizetői tartalom

Komoly fejlesztések indulnak Kecskeméten

Portfolio
Kecskeméten alakítják ki Dél-Magyarország egyik legmodernebb négycsillagos szállodáját, és 480 fő befogadására alkalmas multifunkcionális konferenciaközpontját. A Four Points by Sheraton Kecskemét nevű business hotel és multifunkcionális konferenciaközpont, uniós támogatással a KÉSZ Ipari Park Kft. beruházásában valósul meg.

Négy csillagos business hotel megvalósítása meglévő irodaház átalakításával Kecskeméten címen nyert a KÉSZ Ipari Park Kft. a Dél-Alföldi Operatív Program pályázatán 450 000 000 Ft uniós támogatást, valamint a cég további 273 178 193 Ft európai uniós támogatás segítségével építi meg a konferenciaközpontot. A hotel a Starwood Hotels and Resorts 1246 hotelt üzemeltető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés