Előfizetői tartalom

Útkeresésben az ingatlanszektor

Portfolio
Recessziós félelmek, európai adósságválság, új szabályozási környezet. Az ingatlanszektor még fel sem lélegzett az előző válság okozta sokkból, ismét új kihívások várnak a piac szereplőire. Milyen gazdasági környezetre számítanak a legnagyobb hazai és nemzetközi ingatlanos cégek? Szűkülnek -e jövőre a banki források a bankokat érintő új szabályozások miatt? Milyen fejlesztésekkel lehet sikeresnek lenni a jelenlegi piaci klímában?

A 2005 óta minden év novemberében megrendezett Portfolio.hu Property Investment Forum a régió legnagyobb ingatlanbefektetői eseményévé vált, a hazai és a régiós piac legbefolyásosabb szereplőit szólítja meg. Az idei konferencia az elmúlt évekhez hasonlóan ismét megkísérel választ adni ezekre, az ingatlanpiaci szereplőket érintő legégetőbb kérdésekre. A konferencián...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés