Előfizetői tartalom

Lehet üzletet csinálni a válság közepén is - Expo Real tudósítás

Portfolio
Budapest valóban szenved, de még mindig lehet jó üzleteket tető alá hozni. A válság ugyan nem vonul hazánk fölül, ám jó termékkel a stagnáló piacon is lehet üzletileg jó eredményeket elérni, legalábbis a müncheni Expo Real Budapest standján összegyűlt hazai fejlesztők egybehangzó véleménye szerint. Véget ért a második nap is a müncheni Expo Reálon, ahol az első napon tapasztalt közepes érdeklődés után a magyar stand is szép számmal vonzotta a látogatókat. Többen érdeklődtek a lehetséges fejlesztések, a már futó projektek és az ország általános ingatlanpiaci helyzete után. A tegnapi "Budapest még mindig szenved" szállóigére reagálva, a hazai piacon érdekelt fejlesztők úgy reagáltak, hogy jó helyen, jó termékkel még mindig lehet jó üzletet csinálni.

A müncheni Expo Real második napján, szerdán került sor a Budapest Business Region, Budapest önkormányzata és a HITA együttműködésével létrejött Budapest standon a hazai ingatlanpiac szereplőinek beszélgetésére. A hazai helyzetről Török Árpád, a TriGranit vezérigazgatója; Kibédi Varga Lóránt, a CBS Property vezérigazgatója; Noah Steinberg, a WING elnök-vezérigazgatója;...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés