Előfizetői tartalom

Stagnál és kivár a kiskereskedelmi piac

Portfolio
Gyalay-Korpos Gyula, az ECE Projektmanagement Budapest Kft. ügyvezetője szerint még egy olyan stabil cégnek, mint az ECE, is keményen meg kell küzdenie a finanszírozásért, hiszen a jelenlegi szegedi fejlesztésükhöz is 40 százalékos előbérleti feltöltöttséget követelt meg a finanszírozó. A kiskereskedelmi piac stagnál, és véleménye szerint talán másfél, két év múlva láthatjuk a piac újraindulásának első jeleit.

Másfél-két év múlva indulhat csak be a növekedés a kiskereskedelmi piacon a jelenlegi stagnálás után, Gyalay-Korpos Gyula szerint. Az ECE magyarországi vezetője a Portfolio.hu Retail 2011 konferencián beszélt arról is, hogy az idei évben három nagy kiskereskedelmi fejlesztést adnak át, melyből az egyik - a szegedi Árkád - az ECE nevéhez fűződik. A német ingatlanfejlesztő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés