Előfizetői tartalom

Szállodákat reorganizált a Reconcept

Portfolio
Közel másfél éves reorganizációs folyamat végén konszolidált pénzügyi helyzetbe került a Global Thermal Kft. A közel 60 ezer négyzetméternyi területen öt nagyméretű, alacsony kategóriás szállodát és munkásszállót tulajdonló társaság 2010. júniusában folyamodott csődvédelemhez. A közel egy évig tartó tárgyalások eredményeképpen 2011. júniusában csődegyezség született a társaság és a hitelezői közt. A megállapodás alapján fennálló kötelezettségeit a társaság az elmúlt hónapban teljesítette, ezzel lezárva a sikeres reorganizáció első ütemét.

Pilhál Zsolt, a reorganizáció alapját képező üzleti tervet és a pénzügyi működési és finanszírozási struktúrát előkészítő Reconcept Befektetési és Tanácsadó Kft. ügyvezető partnere szerint a komplex és hosszú folyamat sikeréhez elengedhetetlen volt a hitelezők megegyezési szándéka, a hihető és megfelelően alátámasztott üzleti terv és a működési modell szereplőinek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés