Előfizetői tartalom

Profibb bérbeadók, megfontoltabb bérlők az ingatlanpiacon

Portfolio
A magyar irodapiac teljesítménye 2011 első félévében a várakozásoknak megfelelően alakult. "Minden téren stabilitás volt tapasztalható, miközben több pozitív jel is mutatkozott: a bérbeadások száma nőtt és az üresedési ráta is csökkenésnek indult, miközben az új átadások jelentősen megfogyatkoztak." - mondta a Colliers International irodapiaci jelentésével kapcsolatban Mazsaroff Kata, az ingatlan-tanácsadó ügynökség budapesti irodájának bérlőképviseleti vezetője.

A teljes modern irodaállomány mindössze 16 200 nm-el nőtt az év első hat hónapjában, két projekt átadásával (CDO Calasanz a belvárosban, illetve az Officium Észak-Budán). A piaci bérleti tranzakciók összértéke 163 700 nm-t tett ki, amely magasabb, mint a tavalyi év azonos időszakában volt, valamint időarányosan arra enged következtetni, hogy az éves érték is meghaladja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés