Előfizetői tartalom

Új hotel nyílik a Váci úton

Portfolio
Miközben a válság alatt, az egyik legnagyobb veszteségeket elszenvedett hazai szállodapiac csak minimális mértékben volt eddig képes stabilizálódni, és még idén nyáron is érkeztek hírek bedőlésekről, egy belga cég éppen új fejlesztésre készül a Váci úton. A középkategóriás Park Inn by Radisson Budapest 2012 végén nyithatja meg kapuit az egyik épülőfélben lévő irodaházban, írja a Világgazdaság.

Kapcsolódó cikkünk2011.08.23Jól teljesítenek a négycsillagos szállodákAz egyik leggyorsabban bővülő szállodaipari csoport, a belga székhelyű Rezidor egy új budapesti szálloda fejlesztését jelentette be. A tervek szerint 2012 év végére elkészül a Park Inn by Radisson Budapest a Váci úton, egy már épülőfélben lévő irodaházban. A cég közleménye szerint nagyon jó helyen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés