Előfizetői tartalom

Még mindig a Váci utca a legdrágább

Portfolio
Csökkent az üres üzletek aránya a belváros főbb bevásárlóutcáiban, a Váci utcában és mellékutcáiban, a belváros új főutcájában, az Andrássy úton és a Nagykörút központi részén 2011 nyarán. A belvárosi kiskereskedelem üres üzleteinek aránya a vizsgált területen a tavalyi 14,4%-ról 12,7%-ra esett vissza, ami további csökkenő tendenciát jelent, derül ki az Ecorys Magyarország augusztusi felméréséből.

Az alábbi grafikon az elmúlt tíz év tendenciáját mutatja mindhárom vizsgált helyszínen. Az eddigi legmagasabb szintről csökkent az üres üzletek aránya; az Andrássy úton 21%-ról 19%-ra, a Váci utcában 7,5%-ról 6,5%-ra, míg a Teréz körúton 8,5%-ról 5%-ra esett vissza a kihasználatlansági mutató.Kapcsolódó cikkünk2011.08.25Új üzletek és plázák, amik még az idén érkeznek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés