Előfizetői tartalom

Mit tenne egy újabb válság az ingatlanpiaccal?

Portfolio
USA-leminősítés, frankszárnyalás, kiújult globális recessziós félelmek. Milyen hatással járna egy újabb pénzügyi-gazdasági válság az ingatlanpiacra? 2008-2009-ben a globális és benne a túlfűtött magyar ingatlanpiac nagy robajjal omlott össze és zuhant mély válságba. A három évvel ezelőtti helyzethez képest azonban ma merőben más állapotban találná egy újabb válság a hazai ingatlanszektort. Megvizsgáltuk, milyen hatással lenne egy újabb pénzügyi válság, egy újabb recesszió a hazai ingatlanszektorra.

Mi vár a kiskereskedelmi piacra? Mikor épülhetnek új bevásárlóközpontok? Hogyan alakul a hazai kiskereskedelmi piac jövője? Ha érdeklik a válaszok, vagy Önnek is van kérdése, jelentkezzen a Portfolio.hu szeptember 15-ei konferenciájára. A 2008-2009-es válság kirobbanása előtt már érezhető volt az ingatlanok túlárazottsága, így 2007 végétől, ha csak lassan is, de...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés