Előfizetői tartalom

A korrupció az úr - További hanyatlás az építőiparban

Portfolio
További hanyatlás várható idén a magyar építőiparban. Az építőipari cégek vezetői az iparág teljesítményének további 5 százalékos csökkenését jósolják. Az iparágban a fejlődés első jelei legkorábban 2012-ben várhatóak. Többek között ezek a főbb megállapításai "A magyar építőipar 2011" című tanulmánynak, melyet a CEEC Research a KPMG magyarországi irodájával együttműködve 100 építőipari vállalat megkérdezésével készített.

A magyar építőipar immár a hatodik éve hanyatlik - a kis-, közép-, és nagyvállalatok vezetői idén az iparág további 5 százalékos szűkülésével számolnak. Ez a vállalatok forgalmának további, 5,2 százalékos csökkenéséhez vezet, mely a legnagyobb visszaesésnek számít a visegrádi országok körében. A negatív kilátások a cégek önbizalmát is befolyásolják: három...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés