Előfizetői tartalom

A legrosszabbon már túl van az ingatlanpiac

Portfolio
Változatos képet mutat a magyarországi kereskedelmi ingatlanszektor, azonban az összes szegmensénél megállapítható, hogy a piac túl van a mélyponton és belépett a stagnálás fázisába. A fellendülés első jelei már mutatkoznak. A pontos időzítés függ a hazai gazdaságpolitikától, a nemzetközi befektetői hangulattól, valamint a bérbeadók és a bérlők igényeinek pontosabb összehangolásától. Egy-két éven belül hiány lesz jó minőségű irodaterületből, magához térhet a kiskereskedelmi piac és megindulhatnak a fejlesztések a logisztikai szektorban - derül ki a DTZ legújabb elemzéséből.

Ingatlanbefektetés: egymásra találnak az első osztályú ingatlanok és intézményi vevőik? Jól kezdett a hazai befektetési piac; az első hat hónapban a befektetők által elköltött pénz megközelíti a 230 millió eurót, ami több mint a teljes tavalyi évben végrehajtott tranzakciók összege (188 millió euró).Kapcsolódó cikkünk2011.07.20Lenyomta a régiónk Európát növekedésbenAz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés