Előfizetői tartalom

Zuhanyzó is lesz az új áruházban Budán

Portfolio
A terveknek megfelelően halad Budán a XII. kerületben megvalósuló Hegyvidék Központ kivitelezése. A csütörtöki alapkőletételen a fejlesztő WING Zrt. vezetői, valamint Pokorni Zoltán, a kerület első embere is méltatta, a hangsúlyosan nem egy új pláza, hanem egy környéki szolgáltató és kereskedelmi központ, amolyan "district center" megvalósulásának első lépéseit. Budapest jelenleg egyetlen jövő évi átadással tervezett kiskereskedelmi központját mintegy 5300 nm üzlethelyiséggel és 1400 nm bérelhető irodával, az előzetes tervek szerint 2012 októberében adják át a helyi közönségnek.

Az alapkőletétel után a jövő év márciusára várható a szerkezetkész állapot megvalósulása, és várhatóan szintén a jövő évben ősszel már meg is nyithat a Hegyvidék Központra keresztelt kiskereskedelmi beruházás Budapest XII. kerületében, az Apor Vilmos téren. A fejlesztő 5300 nm kiskereskedelmi területet és 1400 nm irodát kínál a bérlők számára, ahol az elmondások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés