Előfizetői tartalom

Újra visszaesés a londoni befektetési ingatlanpiacon

Portfolio
Ugyan mintegy 34%-os növekedést regisztráltak London központ befektetési ingatlanpiacán az év első negyedében, az előző év hasonló időszakához viszonyítva, hat folyamatosan növekedést produkáló negyedév után azonban ez volt az első periódus amikor csökkenést mértek. A Cushman & Wakefield (C&W) adatai szerint a 2010 Q1-ben elért 1,63 milliárd font után idén, 2011 Q1-ben 2,19 milliárd fontos, vagyis 2,5 milliárd eurós forgalmat regisztráltak a befektetési ingatlanpiacon, írja a PropertyEU.

A mintegy 34%-os növekedés mellett az idei év első negyedében mért számok mintegy 24%-os visszaesést is produkáltak a megelőző, vagyis a 2010-es év utolsó negyedévéhez képest, ahol a mostani 2,19 milliárd fontos forgalommal szemben 2,92 milliárdosat mértek. 2010 egészét tekintve London központi piacán 9,9 milliárd fontos forgalmat regisztrált a C&W, ami a harmadával volt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés