Előfizetői tartalom

540 milliárdos ingatlanalap a társadalombiztosítótól

Portfolio
Jelenleg is folyamatban van egy kiválasztási procedúra, melynek keretei között egy olyan létesítménygazdálkodó és ingatlankezelő céget keresnek, mely az olasz társadalombiztosító az INPS (Istituto Nazionale Previdenza Sociale) ingatlanalapját elindítja és kezeli. Az alap nagy részét a hivatal jelenlegi ingatlanvagyona tesz majd ki, írja a PropertyEU.

Egy olasz újságra hivatkozva az ingatlanos hírportál azt írja, hogy a kialakulóban lévő alap értéke körülbelül 2 milliárd eurót fog képviselni, és 13 000 ezer lakás mellett 1200 telket is magában foglal. Mindeközben az állami tulajdonban lévő nyugdíjalapnak is hatalmas tervei vannak, mivel az ország egész területén megválnának 75 irodaépületüktől, mely az olasz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés