Előfizetői tartalom

Megjöttek az adatok - Nincs meglepetés az irodapiacon

Portfolio
Az immáron nyolc tagúvá bővült BRF (Budapest Research Forum) közzétette 2011 első negyedéves jelentését a budapesti irodapiac legutóbbi negyedévében történt változásokról. A tanácsadó cégek egyeztető testülete felülvizsgálta több irodaépület eddigi besorolását, és ez alapján történtek is módosítások a vizsgált állományban. A kihasználatlanság továbbra is 25% körül mozog a spekulatív irodaházak esetében, a piaci kínálat pedig a vártnak megfelelően szinte semmit sem bővült, és előreláthatóan csak minimálisan fog a következő években.

Kapcsolódó cikkünk2011.03.28 12:05 Hatalmas összeborulás a tanácsadóknál2011. első negyedévében a teljes kereslet összesen 77 517 nm volt, de mivel számos költözés és bérleti szerződéshosszabbítás történt, a kereslet nem csökkentette az üresedési rátát, amely többé-kevésbé ugyanazon a szinten maradt, mint 2010. utolsó negyedévében. A teljes budapesti irodaállomány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés