Előfizetői tartalom

Új logisztikai központ épül közel a határhoz

Portfolio
A világ egyik legnagyobb autóipari alkatrészgyártója számára épít ipari létesítményt a Goodman. A 21 162 négyzetméteres, ipari és irodai tereket is magában foglaló épület a kassai repülőtér közvetlen közelében épül, és az elmúlt 18 hónap legnagyobb beruházása Kelet-Szlovákiában. Az ügylet a Colliers International ipari ingatlan részlegének közreműködésével jött létre. A fejlesztés a Goodman 16 millió eurós befektetésével, 5 hónap alatt valósul meg.

Török Zsombor, a Goodman Szlovákiáért, Magyarországért és Csehországért felelős regionális igazgatója kifejtette: “A fejlesztés üzleti tevékenységünk meghatározó eleme." Szakértők komoly fejlődési potenciált jósolnak Kassának és környékének. “A régió egyre vonzóbbá válik további logisztikai vállalatok, valamint könnyűipari gyártó cégek számára is. Számos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés