Előfizetői tartalom

Hatalmas összeborulás a tanácsadóknál

Portfolio
Feloldódni látszanak az ellentétek a legnagyobb hazai ingatlan-tanácsadó cégek között, és a piac érdekében újra egy platformon jelenik meg a nyolc legnagyobb tanácsadó. Közel másfél év után újra összeállt a hazai ingatlan-tanácsadó szakma színe-java. A 2010. január 1-jén megalakult RERA most visszaolvad a 2000-ben alapított BRF-be. A fúzióra elsősorban a régiós trendek miatt kell, hogy sor kerüljön. A kommunikáció szerint így transzparensebbé válnak a tanácsadók által készített közlemények, mely mind a hazai, mind a nemzetközi piaci szereplők számára elsődleges.

A Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fóruma (BRF) közleményben jelentette be, hogy a pontos és egységes információszolgáltatás érdekében a Colliers International, valamint az Eston International tanácsadó cégek elfogadták a felkérést, hogy tagjai (újra a tagjai, a szerk.) legyenek. Ezzel egy időben pedig a közel másfél év után befejezi működését a RERA (Real Estate...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés