Előfizetői tartalom

Továbbra is vonzó lesz a régiónk

Portfolio
A Jones Lang LaSalle publikálta legújabb közép-kelet európai tanulmányait, az "Onshore, Nearshore, Offshore: Unsure? A 2011 Central European Perspective’ és a ‘CEE Occupier Office Map’ című kiadványokat. Ez utóbbi egy új piackutatási tanulmány, amely a régió ingatlanpiacain a követekező években várható trendeket mutatja be. Az elmúlt időszakban a regionális piacokon a bérlők számára voltak előnyösek a feltételek, de 2011-ben Varsó, Budapest és Bukarest már viszonylag kiegyensúlyozott piaci feltételek felé közelít. Prágában és Pozsonyban csak később várható változás, 2011 végén, illetve 2012 folyamán.

Varsóban, az egyetlen piacon, ahol jelenleg egyszámjegyű a kihasználatlansági mutató (7,2%), 2012-ben már várhatóan a bérbeadók számára lesz kedvező a piac. A Jones Lang LaSalle előrejelzése szerint a régió többi ingatlanpiacán a bérlők és bérbeadók számára kiegyensúlyozott feltételek várhatóak, mivel a kereslet és a kínálat egyensúlya stabilizálódik. Bár számos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés