Előfizetői tartalom

Halmozódó problémák a CET körül

Portfolio
A beruházó tervei szerint augusztus 20-án nyitnák meg a nagyközönség előtt a Duna-parti közraktáraknál épült CET-et. Márton Imre, a Porto Investment ügyvezető igazgatója az MTI-nek pénteken azt mondta, hogy a CET fantázia nevű komplexum átadásának idejét az befolyásolja, hogy a hiányzó közműszerződéseket mikor tudják megkötni.

A cégvezető a fővárosi gazdasági bizottság pénteki ülését követően nyilatkozott. A testület ülésén vita alakult ki a 8,5 milliárdos beruházás szerződéseivel, valamint a közműszerződések megkötésével kapcsolatban. A kivitelező és a főváros szinte csak abban értett egyet, hogy közös munka során kell ez utóbbiakat megszerezni, de arról már vita folyt, hogy a csúszás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés