Előfizetői tartalom

Márkák jönnek, márkák mennek - Változások a kiskereskedelmi piacon

Portfolio
A 2008-as és a 2009-es válságévek után 2010-ben stabilizálódott a magyarországi kiskereskedelmi ingatlanok piaca, amint a piaci szereplők alkalmazkodtak a megváltozott körülményekhez. A 2006 óta tartó folyamatos kiskereskedelmi forgalom csökkenés most végre megállt és a piacon a lassú, de biztos fordulat jelei tapasztalhatók, derül ki a Colliers International legfrissebb kereskedelmi piaci jelentéséből.

"A bérleti díjak csökkenése sok piaci szegmensben megállt, de a bérlők továbbra is óvatosak maradnak és a legjobb forgalmat generáló üzleteikre koncentrálnak, valamint ahol szükséges csökkentik a bérelt terület méretét. Nagyobb hangsúlyt fektetnek a piaci pozícióra, nyereségességre és a lokációra." - mondta Csörgő Anita, a Colliers International kiskereskedelmi üzletág-igazgatója....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés