Előfizetői tartalom

Idén is a bérlő az úr

Portfolio
Az ingatlanpiacon az elmúlt 18 hónapban tapasztalt nehézségek után, elérve a mélypontot, a piac stabilizálódni kezd 2011 folyamán, vélik a King Sturge elemzői. A kihasználatlansági ráta az iroda, illetve a logisztikai szektorban 2011 során csökkenni fog, továbbá nem várható változás az üzlethelyiségek piacán sem. Az ingatlanpiacnak egy hosszú távon nyugodt, kiszámítható és átlátható politikai környezetre van szüksége annak érdekében, hogy Magyarországgal kapcsolatos bizonytalansági érzések eloszoljanak.

Irodapiac Mivel a legtöbb irodafejlesztést felfüggesztették a kedvezőbb piaci feltételek reményében, az üresedési ráta csökkenni fog 2011-ben. A ráta jelenleg 20,5%, amely 2011 közepére várhatóan 150 bázisponttal fog esni, de elérheti a 16%-os üresedési szintet is, amennyiben folyamatos fejlődés tapasztalható azon nyugat-európai országokban, amelyektől Magyarország függ....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés